Jag och syrran flyttar ju snart. Syrran imorgon och jag på torsdagkväll.
Vi har ett enormt behov av kartonger. Jag fattar inte hur man lyckas ha så mycket grejer. Vart kommer allt ifrån? I alla fall, kartongbehovet är enormt. Vi åkte upp till Gränby igår för att kolla om de hade några banankartonger på Kvantum och Coop.

Vi började med Coop. Där hittade vi ett berg av kartonger, vilken lycka. Vi tog 12 stycken. Sen proppade vi min lilla bil full av karonger. Alla gick in, vilket nog är ett mirakel. Både jag och syrran fick plats. Men jag såg inget bakåt och inte åt högersida. Fick luta mig fram över ratten för att se lite till höger. Det såg inte klokt ut. Tog blid på det, men har ny dator och har inte kamerainställningarna installerade på nya datorn, så jag lyckas inte föra över dem. En annan dag kanske...

När vi stod och proppade bilen full av kartonger så kommer två killar förbi och frågar om vi äter mycke bananer. De tyckte nog att de var roliga...
=)

Jag var och hälsade på min bror och hans familj, i Norge. Det var väl säkert över två månader sedan. Men här är några bilder på mina underbara syskonbarn.

RasmusochJennifer
Sitter på kontoret. Jobbar, bokför, fakturerar och allmänt pappersarbete. Det går bra, men det är något fel. Det är Lördag!!! Vi har jobbplikt idag... Vi får kompledigt dagen efter nationaldagen, skönt, men det är ju så låååångt kvar.

Jag har en liten liten gräsmatta utanför min balkong. Den växer som ogräs. Det är jobbigt att klippa gräset, har bara en handdriven gräsklipparen, en sån där man drar fram och tillbaka. Jag har lite si så där oroat mig för hur jag ska hinna och framförallt orka klippa den innan jag flyttar. Så igår när jag står och gör en omellett, så ser jag genom köksfönstret min svåger komma gående med gräsklipparen, han hoppar in på min gräsmatta och börjar klippa mitt gräs. Vilken otroligt bra släkt jag har =) Han är min räddning! TACK!!!!
Har ni varit med om att man går in i en affär oftast mataffär och man liksom följer en person affären runt, eller den personen följer dig runt?

Det hände mig i fredags, var och handlade på Ica Maxi (en redigt stor mataffär). När jag går in i affären så går en kille in samtidigt. Sen följs vi åt runt i hela affären, det blir ju nästan lite pinsamt tillslut. Men jag skulle köpa kött, han köpte kött. Jag köpte creme fraiche, han köpte nog ägg tror jag. Å sen skulle jag köpa bröd å han försvann. Jag går till lösgodiset, gissa vem som står där, jo då, han köper lösgodis. Jag väljer en kassa närmast, tror han tog en kassa långt långt bort. Men vi blir klara samtidigt så vi går ut samtidigt ut ur affären.

Det är liksom inte att man blir förföljd, utan man ska bara ha ungefär samma saker... Märkligt. Det händer ju inte direkt ofta, men ibland...
Har varit sjuk 3 dagar denna veckan. Tråkigt men sant. Har de senaste två veckorna bara blivit tröttare och tröttare. Tror det är järnbrist. Har tagit prover hos doktorn men inte fått svar än. Har fått en annan järnmedicin, eftersom jag inte tål den tidigare och inte ätit den och därav antagligen fått järnbrist nu igen. Men med den nya medicinen borde jag snart piggna till igen.

Tappade bort ett äpple häromdagen. Hade det på köksbänken på förmiddagen. Sen på eftermiddagen när jag blev sugen på äpplet så skulle jag gå och hämta det, det fanns inte där. Jag letade och letade.  Tänkte om jag ätit upp det av misstag, eller kanske slängt det eller tappat det på golvet. Men ingen stanns fanns det. Tillslut flera timmar senare hittar jag äpplet på min säng. Förstår inte varför jag skulle lagt det där. Har inte ätit upp det än, var liksom inte så sugen på äpplet när jag väl hittade det.
Telefonen uppsagd
Elen anmäld för flytt
Flyttsläpp bokat
Fönsterputsning beställt
Kartonger på ingång
Klyvt en massa ved
Deklarationen klar
Grillat 2 gånger
Förfrusit vid majbrasa
Kollat på fyrverkerier
Varm choklad gjord
Sommarskor köpta
Bikini inhandlad
Adressändring beställd