Som ni vet så ska jag ju snart flytta, det är 2 månader kvar bara. Jag flyttar till en mycket mindre lägenhet. Jag kommer inte ha något förråd, utan bara en klädkammare som även ska fungera som förråd. Nu har jag både klädkammare och ett stort förråd. Detta gör att jag har alldeles för mycket grejer... Har man plats, så fyller man ju upp den =)

Ett exempel är mitt kök. Jag och syrran har 14 kökskåp (i olika storlekar), nu delar vi upp dem, så jag använder ju inte alla, men i alla fall, det är många. I nya lägenheten så har jag 3. Vart ska alla mina grejer ta vägen?

Så nu är jag i rensartagen. Tar ner 3 kartonger från förrådet och går igenom (förrådet är ju så klart också fullt), slänger ungefär hälften av alla grejer. Skulle väl egentligen kunna slänga ännu mer. Men jag måste ta det lite i omgångar. Jag gör en rensning nu och så får jag göra en till när jag flyttat och verkligen ser hur mycket/lite jag får plats med.

Jag har alltid älskat att sortera / rensa / packa om och ha mig. Det gör jag fortfarande. Så på dagarna när jag sitter på jobbet och bokför så drömmer jag mig bort hem, till mina kartonger, för att få gå igenom ännu en.

Har nu  jobbat 1 vecka heltid, det är precis vad försäkringskassan kräver för att bli friskskriven där. Så, nu är jag friskskriven, eftersom jag uppfyllt kraven.  =)

Härligt!!! Jag är frisk!!!

Hela den här sjukdomshistorien har tagit 1 år och 2 veckor att ta sig igenom, men nu är jag igenom. Sen har jag inte alla krafter tillbaka utan måste vila mycket och orkar inte allt jag vill. Men jag orkar jobba heltid och snart kommer orken till att göra andra saker också. =)

Är själaglad  :D

Det är äntligen vår! Det vet ni ju redan om, men jag vill ändå säga det.

Så skönt, så skönt. I söndags var jag ute en sväng och såg då 3 motorcyklister. Är inte det ett säkert vårtecken så säg. Föräldrarna har fått tranor i sjön och grannarnas vårblommor växer så det knakar.

Visst blir man gladare, trevligare och framförallt piggare när man ser solen varje dag å allt är mycket ljusare.

Ut å njut !!!
Jag har sagt upp lägenheten, ska flytta. Min syster (som jag bor med) tar studenten och flyttar ifrån mig. Vi bor i en 3a och det är lite stort och dyrt för mig att bo själv. Så mina alternativ va att ta in en inneboende, typ student eller att flytta. Jag valde flytta. Så nu är lägenheten uppsagd. Hade planer på att flytta ut till föräldrarna i grannhuset över sommaren och sen i höst hitta en ny lite mindre lägenhet. Huset ligger brevid en liten sjö, med helt fantastisk utsikt. Men det blir inte så heller.

Allt har gått lite fortare än vad jag väntade mig. Jag har sökt lite lägenheter via Uppsalahem men hamnar runt plats 40. Samma vecka som jag sa upp lägenheten så sökte jag även en via AP för att bara kolla vart jag hamnade där. Lite chockerat fick jag ett mail om att jag skulle få gå på visning. Jag gick med inställningen på att tacka nej (eftersom jag skulle flytta till landet ett tag), men när jag går in i lägenheten så var den så fin så jag blev tvungen att tacka ja. Den behöver lite omtapetsering, men annars tror jag att den kommer passa perfekt. I alla fall, jag tackade ja och sen dan efter så får jag ett mail där det står att jag får lägenheten. Jag skrev på kontraktet i fredags. Det tog en vecka att söka och få lägenheten, galet fort :) Det galnaste med allt är nog att jag inte minns hur köket ser ut, hur många köksskåp det var och om det fanns nån spis/diskho/diskbänk osv, det enda jag minns är att det fanns en kyl å frys. Får nog ta och ringa så jag får mig en till visning. Kan ju va bra å veta att jag har en spis =)

 Å flytten blir typ runt 30 maj.
Hemma har jag rörigt, det är som ett bombnedslag, total kaos.

Har fått några smådjur in i mitt kök, dem är tydligen ofarliga, fläckiga ängrar, det gjorde till och med inget om man råkade äta upp en. uuujjj. I alla fall, jag kontaktade anticimex och de bad mig skicka in ett exemplar. Det gjorde jag för ett tag sedan och de kom då fram till att det var ängrar. De ringde i måndags och frågade om jag ville ha besprutning mot dem. Klart man vill det, dem är ju inte så trevliga. Men då var jag tvungen att plocka ut allt ur kökskåpen, dammsuga ur dem och torka.

Jag och syrran har lite väl mycket saker, vi har så otroligt många kökskåp, å då fyller man dem ju. =) I alla fall, alla grejer från skåpen står i vardagsrummet, kastruller, skålar, burkar, krukor, brödrostar, tallrikar osv. och vi har även endel på köksbordet. Sen alla matvaror, typ skafferi, står i kassar i våra rum, skulle hitta champinjonerna, men gav upp, kommer inte ihåg i vilken av kassarna dem ligger. Sen så hade vi tvättstugan igårkväll, så nu har vi tvätt överallt också.

Dem var och sprutade medel i tisdags och idag får vi börja ställa in sakerna igen. Skönt, för det känns verkligen som en krigszon, ingen vacker syn.