Semester.... Jag säger bara semester
=)
Har fått hjärnsläpp, vet verkligen inte vad jag ska skriva.

Inga framsteg vad gäller AP än så länge. Ska ringa hyresgästföreningen. Å går säkert med, så slipper man kanske endel tjafs nästa gång jag flyttar.

Börjar annars få lite ordning i lägenheten. Har 4 kartonger som måste gås igenom och slängas saker ur. Annars är alla kartonger uppackade. Har inte fått upp några tavlor och sånt än. Men har i alla fall gardinerna på plats. Jag stortrivs verkligen i min lägenhet, den är perfekt. Ska väl tapetsera om i vardagsrummet, eftersom tapeterna är slitna (se tidigare inlägg) och eftersom de är gula med små oranga löv på. Men det blir nog inte förns i höst. Annars tycker jag att den är perfekt.

Ska snart ha semester. På fredag börjar den. 3 veckors ledigt. Ska till Spanien i 10 dagar, sola, bada och allmänt slöa och slappa. Sen har jag inga riktiga planer för resterande dagar. Men nog hittar jag alltid på något trevligt. Om inte annat så kan jag ju fortsätta slöa och slappa när jag kommit hem.
Jag är sur, riktigt sur, å arg, så här sur å arg har jag inte varit på länge, så sur att jag började gråta tillslut. Å då är jag riktigt sur.

Har ju flyttat som ni vet. Från en lägenhet i AP till en annan lägenhet i AP. Min gamla lägenhet hade nya tapeter när jag flyttade in. Min nya lägenhet har gamla tapeter.

Gamla lägenheten, den med nya tapeter. Satte jag upp en hylla på väggen, som tyvärr har oljat av sig lite. Det är inte många fläckar, det är två, små. Men, beslutet från APs besiktningsman är, omtapetsering. Tapeterna var så nya att det inte får synas att jag bott där.
Nya lägenheten, den med gamla tapeter. Där har det suttit en massa grejer på väggarna. Det är hål överallt, dessutom har någon stått och rivit på tapeten, så den är helt uppriven. APs besiktningsman säger, ingen omtapetsering. Tapeterna är så gamla så dem får se ut hur som helst. Dem är ju från -94. När blir det omtapetsering frågade jag? När de ser slitna ut. Öööhhh.
Vad menar dem med slitna? En massa hål, upprivet, svarta fläckar efter diverse lampor, uppriven tapet och sen igenklistrat med karlssons klister och allmänt skabbiga. Eller ja, varför inte, de kanske är slitna när det felfria men har två små fläckar på 3x7cm från en hylla?

Hela kalaset kommer kosta ca 4000kr. Suck. Vem vill betala det? Inte jag i alla fall.
Som sagt va, så här upprörd har jag inte varit på länge...
Sommaren har kommit. Skönt.

Med värmen kommer alltid nån dam på cykel. Hon har lila jacka och en blommig tygpåse/väska i en massa olika färger, gärna i sin cykelkorg. Hon är lite brunbränd redan nu, av nån skum anledning. Hon har gärna en knälång kjol i någon färg som inte matchar hennes jacka. Men det värsta av allt. Till allt detta så har hon knallrosa läppstift, så där riktigt rosa att det lyser. Det enda man ser i hennes ansikte är hennes superrosa läppar.

Ser ni henne framför er? Visst är det väl så att dessa damer alltid kommer fram när värmen kommer, nästan som ett säkert sommartecken.

Jag såg henne igår.

Det är sommar!

Jag har ju tjatat i flera månader angående min flytt. Å nu har flytten äntligen gjorts. Tack vare många timmar av hjälp från familj så har jag lyckats med packning och städning. Vet inte vad jag skulle göra utan min familj. De är helt otroliga. TACK!!!!!!! Sen fick jag hjälp av mina kompisar att flytta ut och av släkt att flytta in.

Min lägenhet är lite större än vad jag mindes den. Riktigt trevlig. Det finns ju att göra. Tex få bort de gula tapeterna i vardagsrummet, de mörkblå i sovrummet. Å städning, hon som flyttade ut har liksom glömt bort att städa lite här och lite där.

Men jag känner mig riktigt hemma i lägenheten och då finns det ju riktigt bra med potensial för att det ska bli bra.

=)

Vilket härligt väder vi fått.