Igår på jobbet så hände något lite oväntat. Jag satt och pratade i telefon med en kund, helt plötsligt så bröts samtalet. Jag försökte ringa upp, men det gick inge vidare bra. Efter 10 min får alla på jobbet ett mail från hon i växeln om att vi har problem med utgående samtal, 15 min senare får vi ett nytt besked, inkommande samtal fungerar inte heller, tekniker kollar på problemet. 35 min senare, fick vi ett nytt besked. Det är nån grävskopskille nån stanns i närheten som grävt av en stor telefonfiberkabel, smart...

Men lite småskönt, det blev ju en väldigt lugn eftermiddag, utan en massa samtal =)
Då kom vinter, så skönt så skönt, äntligen. Åkte ut till föräldrarna och så här såg det ut när jag vaknade imorse.
Sen så har jag ju fått nya köksluckor. Tänkte visa hur fint det blev.

1. 2.
1. Gamla köket
2. Nya köket
Satt och tittade på tv igårkväll. Så kommer en skum reklam mitt i. Ska försöka förklara. Om du tänker dig att du sitter i en bil, i förarsätet, en lite äldre bil. Så sträcker du dig till handskfacket och öppnar det. Så är själva reklamen filmad. När personen öppnat handskfacket så ligger en gott och blandat påse där och personen utbrister  "Åhhh, vi måste stanna"  Å det är allt.

Va??!!
Var med om något trevligt inatt. Jag var sssåååå trött när jag gick och la mig, när jag gäspade så tårades ögonen av trötthet. Ute blåste det hur mycket som helst. Så där riktigt oväders blås, det är riktigt härligt att somna till. Jag somnade så fort jag la huvet på kudden. Sen nån gång när det fortfarande var mörkt vaknade jag. Det kändes precis som om att klockan var 6.30 och att det var dags att gå upp. Jag var så trött och ville verkligen inte stiga upp. Då kom jag på den smarta iden att kolla på klockan. Klockan stod på 23.56. Helt otroligt, jag vart så glad och tänkte för mig själv att jag då hade typ 7 timmar kvar att sova på. La mig ner igen om somna gott. Riktigt skön känsla.

Imorse när verkligen klockan ringde och det var dags att gå upp så vaknade jag med ett leende, vilken skön natt jag sovit.