Har för mig att jag skrivit om datorer tidigare, men det måste va länge sen å nu e jag lite upprörd över just detta, så då skriver jag i alla fall. Hur som så har jag problem med datorn på jobbet. Den brukar oftast sätta sig på tvären när man ska installera nya program och sånt. Nu ska vi uppgradera officepaketet. Trevligt. Bara det att min dator har bestämt sig för att det var en dålig idé. Först så går det inte att avinstallera det gamla office och då går det inte heller att installera det nya. Datakillen har kollat på det och försökt och försökt, men det vill sig inte. Så nu ska datorn formateras om. Igen... Det är nog 4 gången på typ 3 år. Det kanske är normalt, vad vet ja, men jag tycker det är illa jobbigt. Inte bara det att allt blir fräscht ett tag, vilket är trevligt, men det är alla dessa inställningar man måste börja om med hela tiden. Skrivarna ska installeras, bankcertifikat sättas igång igen, program som försvinner måste man hitta, å allt annat som kommer med en ominstallerad dator. Tror snart att det börjar bli dags att lobba för en ny dator. Den här har nog snart gjort sitt. Om inte annat så har jag börjat tröttna på den. Men det ska i alla fall bli skönt att få lite nyare office... om man ska se något positivt i allt detta. =)
Dagens visdomsord.

Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig något.
Mina vänner har snackat om en ny låt. Markolioo och Linda Bengtzing sjunger. Själv hade jag inte hört den, har inte lyssnat på radio på länge. Värsta schlagern heter den. Hade dem ställt upp i melodifestivalen så hade de klart vunnit, tyckte i alla fall mina kompisar. Så imorse, på väg in till jobbet, jag satte på radion, 3 minuter senare så spelar dem sången, vilken tur jag hade... Å vad bra den var. Hade lugnt röstat på den om den ställt upp. Fast dem hade nog blivit stämda av varenda låtskrivare, eftersom de tagit melodi osv från andra gamla dängor. Störtskön är den i alla fall.

Sen så är det ju VM i både alpint och skidskytte. Det är svårt att få till att se och hänga med på allt som händer. Tur att det finns webbradio, gör livet mycket enklare.
Var jätte duktig igår. Rensade en del av min garderob, har inte gjort det på jätte länge, säkert flera år. Slängde eller ger bort nästan hälften av alla mina t-shirts, jumprar, tröjor. Hade jätte många som jag aldrig använder, inte ens visste att jag ägde. Sen så sparar man ju lite för mycket i alla fall. Typ t-shirts som är bra att spara ifall om man ska måla om sitt rum eller så. Syrran tyckte att "så ofta målar du inte", men det känns ändå dumt att slänga precis allt, lite måste man ju spara.

Fick ett A4 papper i brevlådan imorse, ni vet, egengjort, oranget, gjort i typ word. De ska tydligen öppna en fyndhörna längre upp på gatan. Dem säljer allt från 10kr. Lampor, porslin, märkeskläder, böcker, leksaker, kemikalier mm. Känns verkligen stabilt, kemikalier och märkeskläder för typ 10kr. Vad ska man med kemikalier till.... hm. Å märkeskläder för typ 10kr, köpta i grekland? eller kan dem komma från nån butik i närheten?? Tåls att tänka på.