Sitter på jobbet, har lunch, så jag passar på att skriva lite.

Det är vm i friidrott. För er som inte visste ;) Det är jobbigt för det går i japan, så sändningarna är mitt i natten eller som nu mitt på dagen. Men svt har löst detta hur bra som helst. De sänder eftermiddagspassen live på hemsidan. www.svt.se/vm Så jag sitter och lyssnar medan jag jobbar. Det är ju suveränt. Vet inte hur jag hade löst det annars. Just nu har Kallur springit och hon är vidare till final. Blir en spännande dag imorgon. Höjdhoppfinal med Stefan Holm, Linus Thörnblad, 100m häck final med Susanna Kallur. Hoppas på några svenska medaljer. 

Heja Sverige!!
Har tänkt att skriva flera dagar men glömmer, så nu blir det en blandad kompott.

Varmt är det idag i alla fall, skulle nästan va skönt och åka å bada...

Idag glömde jag mina bananer hemma, brukar äta en banan per fika, alltså två per dag. Men idag glömde jag dem som sagt. Därav en grym hunger. Men men, lunchen blev jag mätt på och nu ska jag hem och laga mat med syrran, så då blir jag väl mätt igen.

Ringde skattemyndigheten för någon dag sedan. Har bra koll på mina papper, fakturor osv. Men just slutskattebeskedet kände jag att jag nog tappat bort eller inte fått. Det var det andra alternativet, de hade precis skickat ut det så jag har inte hunnit fått det. Skönt, är inte så slarvig alltså. När jag ringde så fick jag plats 21 i telefonkön, men de hade 138 personer i kundtjänst upplyste dem mig om, så det gick på mindre än minuten. Bra gjort skatteverket.

Idag åt de surströmming utanför jobbet, usch, vilka kollegor man har :( Det har stunkit upp på våra kontor hela eftermiddagen... usch, har mått lite illa av all lukt. Men men, nu är det hemfärd så då slipper jag lukten.
Har i flera dagar nu känt en längtan efter att lägga mig på en filt i typ en park eller nåt, med en kudde, en bok, å bara ta det lugnt, sova lite, å allmänt slappa. Tror kanske att det är vädret som väckt denna längtan. Det är ju inte kokhett ute, utan lite mer småskönt. Tror jag ska ta tag i det här till helgen. Måste bara fixa mig en filt...

Då har semestern tagit slut. Det har varit en lugn och skön semester. Har badat endel och tagit det allmänt lugnt och skönt.

Fick ett papper i brevlådan i fredags. "Vi kommer och tapetserar om ditt sovrum, var vänlig välj tapet" Oouuhhoo. Så kul. Mitt sovrum har en mörkblå tapet, visst, jag gillar blått, men den tapeten är bara för mycket. Den är sliten, så när jag flyttade in fick jag besked om att den skulle bytas ut. Jag fick nu en pärm med tapetprover. Hittade några jag gillade och funderade lite, hade en favorit och den valde jag tillslut. Tror det blir snyggt, den ser ut såhär, fast en nyans ljusare, så ljusbeige. De kommer imorgon och tapetserar så ikväll ska rummet tömmas. 

image36

Då har man jobbat en dag till... Idag har det gått riktigt bra, fått en hel del gjort, skönt. Ska hem och tvätta ikväll, nödvändigt ont, men men, det är skönt imorgon när man har lite mer kläder att välja av.

Ska snart ha semester igen. Nästa vecka. Längtar. Har inget speciellt planerat. Umgås med Josef så klart =) Annars ska jag väl försöka få lite ordning på lägenheten, sen flytten. Kanske jag åker ut till föräldrarna och hälsar på också. Får se hur det blir. Skönt ska det i alla fall bli. Nedräkningen har snart börjat... 16 arbetstimmar kvar...