När jag ätit min lunch, har sista tuggan kvar. Åt sallad förresten, egengjord, eller öh, den var i alla fall inte köpt, utan jag har hackat den själv. Sista tuggan, så ligger en liten liten liten typ mask/larv/äckelsak kvar på tallriken och ringlar. Den var inte större än ett l, men i alla fall, där låg den. Jag spottade snabbt ut sista tuggan, som tur var så satt ingen annan vid mitt bord precis då. Men usch å fy. Fick rysningar i hela kroppen, tänk om jag ätit en sån. Huuua. Det jobbigaste är att jag verkligen hade sköljt salladen ordentligt och varenda grönsak jag stoppade ner i min matlåda.

Har 27 grader på kontoret. Ingen ventilation. Som en bastu. Känns som hjärnan är kokt. Hela jag är kokt å varm.

Jag vaknar varje morgon av skönsång. Nånstanns utanför mitt fönster sitter en liten fågel och sjunger. Första morgonen det hände så var jag inte riktigt vaken utan trodde att min väckarklocka fått nippran. Men det är en liten fågel. Den säger typ kvitt, kvitt, kvitt, kvitt.... öh, svårt att skriva hur fågeln låter. Det är i alla fall trevligt att vakna till.

Förr så hade jag ett stort träd utanför mitt fönster. De har sågat ner det nu, till min stora glädje. Trädet var samlingsplats för områdets kajor, kråkor, råkor, skator, nån av de där hemska fågelsorterna. De väsnades så otroligt mycket. Funderade ett tag på å skjuta dem. Men nu är alltså trädet nedsågat och alla hemska fåglar försvunna.

Trevligt att den lilla fågeln kommit, den är välkommen.
Har idag, för tredje dagen irad ätit makaroner och köttfärssås. Var verkligen inte sugen på makaroner och köttfärssås. Var inte sugen på det igår heller, men i förrgår var jag lite sugen på det. Av nån outgrundlig anledning så gjorde jag 4 portioner köttfärssås i lördags. Det var ju jätte smart, fick 3 matlådor. Men sen gick något galet i veckan. Igår morse när jag öppnade frysen, så var det enda jag hade att välja på köttfärssås, samma mat som dagen innan, och kan ni tänka, samma sak hände imorse också. Att jag inte lagade någon mat någon av kvällarna var ju dumt. Men men, e man trött på kvällen och tycker att det är dötrist att göra matlådor, så vart det ingen mat gjord. Till följd nu då att jag ätit samma mat 3 dagar irad. Usch. Tänker inte köpa hem nån köttfärs på flera veckor, på så sätt kan jag ju inte göra någon köttfärssås.

Annars är det fredag och en härlig helg ligger framför... Måste försöka hitta på något trevligt att göra, så jag glömmer den här veckans luncher.

Imorse var jag nog inte riktigt vaken. Syrran frågade hur många grader det var ute. Termometern sitter inne på mitt rum. Jag lyfte undan gardinen och tyckte det var lite väl varmt för att va vid 07.15, men sa ändå vad jag läst. 20.4 grader. När jag gått ut ur rummet insåg jag att det kan bara inte stämma, ropade detta till Gabrielle, hon fick nog gå å läsa själv, för mig gick det inte att lita på. Helt riktigt, jag gick inte att lita på. 20.4 grader var det, men inne i mitt rum. På displayen nedanför står utetemperaturen, 9.6 grader. God morgon!

Cyklade till jobbet idag. Första gången på över 1 år. Skönt. Men oj vad trött jag blev. Fysiken är inte direkt vad den var för nåt år sedan. Låren vart helt spagetti när jag kom fram och satte mig på kontorsstolen. Men på nåt sätt var det ändå en skön trötthet, jag orkade faktiskt cykla till jobbet. Ska nog göra det nån mer dag denna veckan.

För er som undrar vad som hänt med min bil, så är den nu lagad, bytt till sommardäck och allt är frid och fröjd igen. Ska nog till och med tvätta den igen imorgon (om jag orkar köa på macken).

Jag hade fixat med bilen jätte fint under veckan. Tvättat den, bytt bromsljus och fyllt på luft i däcken, var riktigt nöjd med mig själv och mitt arbete. Sen åke jag ut till föräldrarna på långfredagen och pappa kommer ut och undrar vad jag håller på med. På vägen så har avgassystemet liksom ramlat loss, det hängde kvar i 1 av 4 upphägningsanordningar. Samt att några timmar senare så har jag inte luft kvar i däcket. Då hade en av ventilerna inte gått tillbaka riktigt som den skulle efter det att jag fyllt på luft innan resan, så någon typ av pyspunka hade uppstått. Inget av det som hände var mitt fel, utan sånt händer. Men nog kände jag mig inte lika nöjd som jag hade känt mig precis innan resan.

Men som sagt, nu är allt iordning igen, efter lite omhändertagande av min pappa.


Varför stänger inte sopgubbarna soprumsdörren efter sig när de har varit och tömt soporna? Varför har gatnissarna sopat upp allt grus från stora parkeringen in på min parkeringsplats? Varför flagnar mitt golv på jobbet? 
Så många frågor, så få svar...

Ni vet, ibland har man hårdagar och ibland har man hårdagar. Jag är väldigt nöjd med min frisyr. När jag har den här hårlängden så får jag små små lockar i håret, å då e jag hur nöjd som helst. Men idag vet jag inte vad som hänt. Håret bara hänger, förstår inte vad som hände med mina små lockar. De är som försvunna. Hoppas de kommer tillbaka imorgon.

Snart är det påsk. Ska bli skönt med lite påskledigt. Till skillnad från endel andra så har jag tänkt att tillbringa påsken hemma. Självklart åker jag över till föräldrarna för lite mat och trevligheter. Men annars har jag tänkt att ta det lugnt och skönt.

Trevlig påsk på er!