Nu är det då äntligen fredag. Det är 9 min kvar på arbetsdagen och jag sitter och funderar på vad jag kan hinna börja på som blir klart på 9 min, nu 8 min. Tror faktiskt inte att det är något. Skulle i å för sig kanske hinna skriva ut en grej, det borde ta si så där 1 min. Sen kanske jag har ett mail jag skulle kunna hinna läsa. Då borde mina sista minuter ha gått.

7 min kvar. Mitt papper är utskrivet
5 min kvar. Outlook hängde sig, då blir det inga mail lästa...
3 min kvar. Kanske lika bra att stänga av allt, innan hela systemet kraschar.

Ha en trevlig helg!
Jag börjar 9 på morrnarna, jätte skönt. Jag tar det jätte lugnt på morgonen å hinner ändå med sovmorgon. Imorse slog jag på tvn för att kolla nyheterna, man zappar ju lite när man ändå håller på. Då kommer detta meddelandet upp.

tvn

Själv så somnade jag inte. Men är man riktigt trött så kanske det fungerar. =)
Försöker komma på något på Q. Det är inte det lättaste. Qourn (vegitarie köttet) Qylitol (hm...)
Har snart jobbat qlart för dagen i alla fall. Sqönt sqönt.

Såg en kille i dunjacka igår. Själv tyckte jag att det var varmt å skönt, t-shirt väder. Men men, fryser man så fryser man.

Köpte nya blommor till vardagsrummet i lördags, har dock inte orkat plantera om dem, eller ens satt dem i en kruka. Får se om jag orkar idag. Annars dör dem nog. Hoppas inte. Vill inte vattna dem innan jag har en kruka, det blir så ruskigt blött på bänken annars. Får nog se till att jag fixar det där ikväll.
Ny regering!!! Så skönt, äntligen.
Vilken nagelbitarkväll det vart. I slutet på gårdagsnatten så drog man ändå tillslut en lättnads suck.
Firade med lite coca-cola och en banan. Ett värdigt slut på en spännande kväll.

Jag är ute hos mina föräldrar denna helgen. Här är det helt omöjligt att stressa. Fåglarna kvittar, det är höst i luften men ändå varmt å skönt. På natten har det dock börjat bli kallt. Det var bara 1,9 grader inatt. Vi fick tända en brasa i kaminen imorse. Mysigt.

Dagens agenda...

 Soluppgång imorse

 Ät inte

 Vacker utsikt

När jag vaknade upp imorse så trodde jag att jag bara sovit en timme och skulle få fortsätta sova en massa timmar till. Jag var tröttare än när jag gick och la mig. Men klockan var 6.30 dags att stiga upp.

Hela dagen har varit konstig, det började med att jag trodde att det var fredag igår, men det är ju fredag idag. Sen gick jag och fikade efter maten på lunchen, som följd trodde jag att det var 15 fikarasten jag var på och att det bara var två timmar kvar när jag kom tillbaka till kontoret. Ack nej, klockan var bara 13.

Nu är klockan 15.43 har fikat  mitt 15 fika nu. Är trött, vill bara fara hem och så är det över en timme kvar.  Funderar på att smita tidigare, men kommer på att jag lovat syrran att hon får åka med hem och hon slutar 17. Så det där med att gå hem tidigare gick inte.

Men en stor glad grej är ju att det är fredag och det är snart helg!! =) Längtar...
Idag kom jag till jobbet, det är måndag och man är helt slut efter helgen. Inte för jag gjort något speciellt, jag var bara så illa trött i alla fall.

Mina kollegor tittar in och säger hej. Jag har på mig jeans, turkos topp och brun tröja. Det har Johanna också (min kollega), chefen tittar in och han har också turkos tröja med brun kavaj över... Läskigt, man kunde nästan tro att vi ringt runt till varandra, men det hade vi inte.

Huu, tänk om ekonomare automatiskt kan läsa varandras tankar, illa. Som tur var så stämmer det inte riktigt helt och håller, för Andreas kom i gröna byxor och svart skjorta. Tur, eller? är det undantaget som bekräftar regeln?? 

Skumt =)