Sitter pa ett hotell, Valle Luz, pa Tenneriffa. Har akt pa sista minutensemester med min mamma. Jatte skont. Vi har haft 33 grader i skuggan, 24 grader i atlanten. Idag har det dock varit molnigt, bara 25 grader ute, sa vi har gjort stan, en mysig liten stad, men manga sma affarer och restauranger.

Ville bara beratta vart jag tog vagen, det gick sa fort att bestamma och att fara ivag sa jag hann knappt med sjalv.

Horde att ni har regningt och kallt dar hemma. Maste saga att jag inte har ett dugg hemlangtan.

=)
Har fått hem en sifoundersökning, har fått det tidigare också, men nu var det 2 år sedan. Men nu har det alltså kommit en ny. Jag förstår inte varför jag är utvald. Det står att 30.000 personer fått den, det är många frågor om Uppsala affärer osv, så det borde va 30.000 personer i och runt Uppsala. Typ var tionde person. Men jag känner inte en enda till som fått nån.

Det är i å för sig en ganska så trevlig undersökning. Men oj vad frågor dem ställer. 45 sidor med fullpackat med rutor att kryssa i (plus att endel sidor har extra sidor typ 13A, 13B och 13C).

De frågar om ens matvanor, handlingsvanor (kläder, mat, elgrejer, hushållsapparater och varför just jag väljer de affärerna och vad som är bra/dåligt med dem osv), bilkörningsvanor, tidningsläsningsvanor, internetanvändningsvanor, tvtittande osv. Det är hur många kryss som helst och en massa följdfrågor. 

Jag får 50kr för besväret antingen genom ett presentkort på Åhlens eller en trisslott eller om jag är snäll kan man ge sina 50kr till Rädda barnen. Jag funderar på presentkortet. (de skickar alltså 50 kr x 30.000 personer = 1.500.000 kr, det blir dyrt för dem)

Min lägenhet har varit kall i höst. Den är kall på sommaren också. Brukar ha tröja på mig under sommaren och när man då går ut så upptäcker man att det är 25 grader utomhus och att tröjan var helt onödig att ens ta med sig.

I höst så har det bara blivit kallare och kallare, eftersom den redan var kall sen i sommras så har det ju inte blivit något bättre nu när hösten kommit. Jag ringde fastighetsskötaren, de sa att de sätter på värmen när medeltemperaturen för ett dygn blir lägre. De skulle inte kolla lägenheten om det inte var lägre än 17 grader i lägenheten, jag hade 18,5 en dag.

I alla fall, denna helgen var jag bortrest och när jag kommer hem upptäcker jag till min glädje att de satt på värmen. Elementen är jätte lite ljumna, men det är i alla fall ett tecken på att det snart kommer bli varmare.

Äntligen!!

Jag har äntligen tagit mig i kragen och kollat på soffor och igår beställde jag en. Min tidigare soffa har varit bra, men den är typ från början av 70 talet, en riktigt hård soffa, men den har fungerat bra för mig. Men nu, har jag då äntligen köpt mig en ny. Så här ser den ut, fast jag köpte den i brun färg. Riktigt snygg tycker jag.
46095-23

Jag var hos tandläkarn i förrgår. Jag har ingen fobi. Skulle nog få klaustrofobi om jag kröp ned i ett berg och inte tog mig upp igen. Har lite höjdskräck, men det är inget stort problem. Men jag undrar om jag har tandläkarskräck. Jag är inte rädd för tandläkaren, jag är inte rädd för huset. Men däremot så får jag nästan panik när de stoppar in en massa grejer i munnen, då kommer känslan av att inte kunna andas.

I förrgår gick det bra, det var bara en undersökning. Men, jag har 1 hål. Jag måste alltså tillbaka, å då smyger sig känslan upp. Bedövning, borr, sug, ludd. Usch. Vore nästan skönt att bli nersövd, men sånt gör dem väl inte.

Annars är allt bra. Fick i å för sig hjärtat i halsgropen imorse, då en bil kommer mot mig på fel sida av vägen, han var på min sida i korsningen. Men det gick bra.

Å alldeles nyss kom en liten domherre (fågel) flygandes in i mitt rum, från korridoren. Det var länge sen jag hoppat så högt i min kontorsstol. Jag bokstavligen flög ut ur rummet skrikandes.

Ett tandläkarbesök kanske vore lugnande för mig... =)