Sitter och ska betala min räkningar, har ni tänkt på hur illa tråkigt det är. Jaja, jag hade endel pengar innan jag skulle betala dem, det är inte lika mycket kvar. De kommer i alla fall räcka till julklappar till familj å vänner, skönt.

Var på nya Bond filmen i fredags med 3 vänner. Filmen var bra, tyckte nog att det är den bästa bondfilmen på ett bra tag. Vännerna alltid lika trevliga, man blir så glad av att umgås med dem. Det är väl så det ska va...

Härom veckan åt jag en påsa Ahlgrens bilar, gott. När jag ätit upp halva påsen så ligger det en konstig godis i, såg ut som typ en skosula, fast liten då, halva var bilgodis och andra halvan var typ nåt slags vinegummi aktigt. Jag skickade in den till Leaf och fick för nån dag sedan ett svar. Godisen hade blivit ihopblandad, de bad så mycket om ursäkt och skickade 50kr i värdecheckar för min stora besvikelse. Coolt, jag var inte besviken, tyckte bara att det var lite skumt. Ska nu köpa fler bilar för mina värdecheckar =)
Då har jag haft rubriker vars första bokstav börjat i alfabetisk ordning från A - Ö. Ni upptäckte det ju för ett tag sedan, eller rättare sagt min lillasyster Gabrielle upptäckte det. Jag tyckte att jag borde slutföra vad jag börjat även fast ni upptäckt, å det har jag nu gjort. Har nu ingen aning om vad jag ska sätta för rubriker, tror inte att jag orkar med något så strukturerat längre. Så nu kommer det bara som det kommer.

Igår hade jag en grymt jobbig dag, var hos doktorn. Hon kunde tyvärr ingenting om glutenallergi eller näringslära. Värdelöst, varför kan inte doktorer endel saker, och om de inte kan, varför erkänner de inte att de inte kan och skickar en vidare till nån som vet något. Istället sitter hon och hittar på en massa andra saker som inte är sant och helt otroligt galet. Jaja, det blir nog bra med min allergi tillslut. Men oj vad jag har fått kämpat.

Träffade några av mina närmaste vänner igårkväll för lite uppmuntran. Det var skönt.

Kampen fortsätter, men oj vad skönt det kommer bli när allt är över och jag är frisk igen.
Jag har fått hem min soffa!!!!! Äntligen. Jag har längtat så länge. Den kom några dagar tidigare än vad jag beräknat, så det vart en glad överraskning.

Den är så fin å så otroligt skön. Å vad glad jag är. Så kul.

Den står just nu mitt i vardagsrummet, har inte hunnit flyttat bort den gamla ännu. Men mitt mål är att hinna flytta om allt denna veckan.

Tänkte lägga in bild på den, men glömde kameran hemma. Kankse jag lägger in bilden om nån dag.

Så glad.
Då har jag börjat jobba igen. Jobbar halvtid. Skönt att vara tillbaka.

Mår lite bättre, orkade till och med träffa några vänner i lördags. Det var mycket trevligt. Vi spelade spel och snackade. Har längtat länge efter att träffa lite folk så det var skönt att jag orkade.

Igår var det farsdag, var ute hos föräldrarna och åt taco, gott. Vi gav pappa en bok om Ferrari. Han blev jätte glad.

Börjar längta till advent, vill sätta upp mina fina julstjärnor i vardagsrummet, det blir så mysigt när man börjar tända ljus å adventsljusstakar å så.

Har köpt första julklappen, känns skönt att va ute i god tid. Det är ju i å för sig en hel hög med klappar kvar att köpa, men ändå.

:)
Sitter hemma hos mamma och pappa, har precis vaknat från min eftermiddags lur. Är trött. Är sjuk igen, åt något i fredags (några chokladbitar, Plopp) som jag tydligen inte tålde. (det var ingen gluten i chokladen, men laktos, å tydligen tål jag inte laktos riktigt än) Har efter den insidenten legat i min soffa och försökt återfå de krafter jag tappade. Det går ju så ruskigt långsamt dock, att just återfå tappade krafter, så jag blir hemma denna veckan.

Min bil fungerar igen. Det var batteriet som var lite segt under snöstormen, plus att bilen satt fastfrusen i marken. I fredags tog pappa in den och meckade med den. Jag har haft problem sen i våras med kopplingen, så det var den pappa skulle kolla på och laga. För att göra det är man tvungen att lyfta ur motorn. Här är några bilder på arbetet han gjorde. Bilen blev lagad. Men jag måste köpa en ny koppling, den är bara provisoriskt lagad, men det går å köra med bilen. Skönt. Pappa är bäst! =)

1.  2.  3.
1. Min bil, utan motor
2. Pappa
3. Kopplingen
Efter min supersköna semester kom ett litet bakslag på vägen hem. Flyget fick tekniska problem och kunde inte lyfta för att hämta oss. Efter många timmars väntan och lite lite sömn så fick vi ett nytt plan. Kom hem 13 timmar försent. Det vart inget jobb på måndagen, kom hem vid lunch och hjärnan var hur seg som helst. En extra semesterdag.

Som de flesta vet så har snön kommit, det är kallt och idag vackert, eftersom solen lyser. Skulle skotta fram min bil imorse, efter 20 minuter så fick jag upp den, bara för att sen inte få igång den. Som tur var har man ju en hur snäll syster som helst. Ringde henne så hon fick skjutsa mig till jobbet. Kom 30 min försent. Vet inte hur jag ska ta mig hem i eftermiddag.

Imorgon är det halvdag, skönt. Ska jobba förmiddagen och sen ska jag vila på eftermiddagen. Funderar på om jag kankse behöver handla lite mat inför helgen. Men har jag ingen bil som startar så vet jag inte hur det blir med den saken. Får kanske låna föräldrarnas bil. Tur att man har en så supersnäll familj.