Äntligen och åter äntligen, jag tror våren är på väg. Jag gick på en långpromenad idag, typ 500 meter, hehe, men ändå en bra början i mitt tillstånd. Å solen värmde. Så otroligt skönt, solen är varm å man kan äntligen börja njuta av att va ute.

Snart kommer vi kunna sitta ute på rasterna och försöka få i oss lite färg å bara njuta av vädret. =)


Tips: Ut å vandra en stund å njut av solen
Då var det dags igen.. Man blir ju mer eller mindre smått galen på detta. Trodde jag var på väg att bli frisk, men inte då, sjukdomen kom tillbaka med ökad kraft. Nu vet jag i alla fall vad som är felet, å det är ju grymt skönt, speciellt när det är hjärtat som är knasigt. Jag har så illa dåligt järnvärde i blodet, så blodet kan inte ta upp tillräckligt med syre, å då får hjärtat jobba så galet mycket. Hjärtat behöver ju syre, det vet ju alla... Så därför jobbar hjärtat hårt och kroppen får inga som helst krafter å man andas tungt och man ska VILA. Så nu VILAR jag igen. (precis som om att jag inte redan gjort det i 4 veckor... suck)

Ska i alla fall prata med doktorn igen, på måndag. Försökte få järntabletter förra fredagen, då jag fick reda på att järnet var åt skogen för lågt. Men nej då, det gick inte. Doktorn var på semester och ingen annan kunde ju skriva ut nåt, men imorgon, då är han tillbaka. Funderar på hur de har tänkt att man ska bli frisk egentligen? genom att, inte vet jag, äta snö kanske???? Hittade i alla fall en burk med oranga piller i mitt badrumsskåp, så dem har jag börjat knapra på. (det är järntabletter om nån trodde nåt annat) ;) 

Är lite piggare idag, såg tydligen ut som en kritvit läskig typ i fredags men svarta ringar runt ögonen. Mycket skönt att jag har lite färg idag och orkar sitta upp. Ska gå å vila lite nu igen, det krävs mycket krafter till att sitta å skriva lite på datorn.

Tips: Ät broccoli å jordgubbar så mår du genast bättre.
Då var man äntligen frisk =) Vilken pärs att gå igenom, men som sagt va, nu e jag frisk. Har inte fått tillbaka alla krafter, men är på god väg.

Så vad har hänt medan jag varit borta? På jobbet har högarna växt, har fått lite hjälp, men mina 108 mail har jag ännu inte riktigt fått bukt med (plus så klart en mängd andra saker). Men, det är ändå skönt att vara tillbaka.

Hemma har det väl inte hänt speciellt mycket. Fick punktering en dag, syrran skulle låna bilen, men det gick ju inte direkt. Som tur var så var pappa i stan den dagen och kom till undsättning, tacka vet jag reservdäck. Annars har jag som jag tidigare sagt kollat en massa på tv, typ OS, en hel hög med DVD filmer, å börjat läst en bok. Men för det mesta har jag legat på soffan och inte gjort något.

Kul å se att ni saknat mig, jag har saknat er en massa...  =)