Då var man ett år äldre. Fyllde år för någon dag sedan. Det var trevligt, det känns inte nån skillnad, men så är det ju alltid.

Min lillasyster kom in med frukost på sängen och sjöng en födelsedagssång, det var jätte gulligt. Sen så kom mina föräldrar lite senare på dagen med tårta och paket (pengar till bilklädsel). Sen på kvällen kom lite kompisar å mina syskon över till mig (inte min bror och familj, men dem hörde av sig istället, de bor ju i Norge). Några tog fika med sig, vilka vänner, så skönt att jag inte behövde fixa det.

Fick jätte bra saker
- pengar till en ny klädsel till bilen
- eltandborste
- brödrost
- kaffebryggare

Precis vad jag ville ha.
Snart kommer min bil att vara som ny med sin fina klädsel. Har beställt en, men den kommer om 3 -4 veckor. Längtar
Som de flesta av er vet så har jag ju en gammal SAAB. Den blir skattefri vid nyår förresten. Den gillar i alla fall inte sommaren, vintern går hur bra som helst, -25 grader älskar den, men inte sommaren. Den har ändå gått hyfsat bra, förutom att den lägger av så fort jag släpper gasen de första 5 minuterna och att det är något fel på växellådan alternativt kopplingen.

Men nu, nu vill den inte starta heller. Det är så, jag e van, det är helt enkelt för varmt. Tacka vet jag startgas, jag älskar startgas. När bilen vägrar starta om man efter 3 - 5 försök ger upp, då e det dags att öppna motorhuven, ta fram sin flaska startgas, hitta det lilla hållet i förgasaren och spruta in lite. Sen... fungerar den :) Jag e lite fundersam över att den startat utan problem fram tills denna veckan, det har ju varit ruskigt varmt det senaste, men denna veckan har den helt enkelt bestämt sig för att den inte vill längre.

Tur att jag har min startgas.
Vad härligt, sommaren kom, äntligen... Vad man har längtat. Jag har varit och badat, det är ju så skönt.

Jag och mina föräldrar åkte till mormor i helgen. Hon bor i Kristinehamn och på vägen dit åker man förbi Hummelsta. Som alla vet så i Hummelsta finns ett godisställe, där man bara måste stanna och köpa godis. Självklart gjorde vi det. Problemet är att jag måste läsa på varenda godissort om jag tål dem eller inte. I endel sorter är det gluten och i andra är det laktos. Jag måste ju avstå från laktos under sommaren. Det är laktos i choklad... Å jag älskar choklad. Så just nu går jag igenom svåra stunder då jag inte får äta choklad, det är nästan jobbigt. Tur att jag får äta det i höst.

Turen till mormor är över och jag är på väg hem. Ska bli skönt, jag saknar min säng. Nu e jag trött, skulle nog somna bara jag stängde ögonen.

Då var det bara 29 dagar kvar tills det är dags för semester. Ska åka och tälta vecka 28, det ska bli så skönt så skönt, längtar verkligen till det. Sen är det några veckor kvar till nästa semesteromgång, men då är det lite längre, v 32-34, längtar till det också, ska utomlands några dagar.

Något jätteskumt hände mig igår. Jag fick ett sms, jag skriver ner det.
" Hej, nu är vi vid foten av Grossglockner efter en hård arbetsdag. Idag har jag än så länge inte klantat mig, jag hoppas jag får en dag utan misstag. Kram Dan"

What?? Jag känner ingen Dan... Jag känner ingen som ska klättra på nåt berg långt härifrån... Jag var bara tvungen att svara. " Hej. Jag hoppas också du får en misstagsfri dag. Men jag tror du har smsat fel person. Lycka till! "

Då fick jag till svar. "Tack skall du ha, nu har jag fått iväg mailet till rätt person, ha en bra kväll!"

Märkligt va?! Men det var ganska så roligt. Tror jag ska ta och kolla upp numret ifall om att jag råkar känna pesonen, men att jag inte minns vem det är...

=)
Aaaahhhh, jag har köpt mig en digitalkamera =) Äntligen!!!

Jag har haft många konstiga kameror i mitt liv. När jag var liten fick jag en rosa, knallrosa. Jag älskade den ett tag, när jag haft den något år så var den inte lika häfig längre (älskade färgen rosa i typ 2 år bara).

Å sen på min student fick jag en ny, å vad glad jag vart. Men... när jag öppnar paketet så är kameran grön och blå. I å för sig så var det en sån där man kunde ändra storleken på bilderna med (minns inte ordet). Men den hade ingen zoom och sen så var den ju grön och blå, såg ut som typ en undervattenskamera. Jag fick den av några halvavlägsna släktingar så jag vågade inte fråga om jag kunde få byta. Denna grön blåa kameran har jag nu haft i 8 år.

Å så nu, förra veckan så bestämde jag mig. Jag köpte en ny, silvrig, med zoom, digitalkamera... Jag e så lycklig i å för sig lite fattigare, men jag hittade ändå en riktigt bra kamera för ett bra pris. Jag har 7.1 megapixlar, låter bra va :)

Jag e så nöjd, så glad. Snart kanske jag till och med lyckas lägga in lite bilder från den här. AAaaaahhhh vad kul det är!!