Jag tankade min bil igår, bilar behöver ju för det mesta lite bensin för att fungera, så även min. De flesta tankar 95 oktan, jag tankar 96, min bil behöver det, sägs det. På grund av detta så får jag lite problem ibland, eller det kankse inte är därför. Jag tror att bensinstationernas tankar för 96 oktan är mycket mindre än för 95 och det är ju helt förståligt. Men som följd utav detta så får jag inte alltid bensin, men som sagt va, det behöver ju inte alls vara så att det beror på bensinstationen, det finns väl en lite risk att det är jag som gör något galet. :)

Jag väljer nästan alltid pump 2, det är mitt första alternativ. Men var 3:e gång jag tankar på pump 2, fungerar den inte. Var 6:e gång jag tankar över huvu taget, använder jag pump 4, var 3:e gång jag tankar på pump 4 så fungerar inte den.  Å självklart fungerar pump 4 när inte 2an fungerar och tvärtom. Hur stor är då felprocenten på pump 2 och på pump 4? eller rättare sagt, borde jag välja pump 4 istället för pump 2 som första alternativ?  Å som tillägg vill jag bara säga att jag tankar 2 gånger i månaden.

Är det någon som vill räkna ut detta åt mig? Läste ju bara upp till matte c i skolan, å från den minns jag inget ;) Fast det kanske inte blev något ordentligt mattetal.... hm....

Tips: Om du ska tanka på Jet, tanka 95 oktan
Oj... Så var det äntligen helg... Ååå så skönt. Har haft en helt sjukt galen dag. Har bara svarat i telefon och letat fel hela dagen. Jag är helt slut.... Man blir ju helt trött av å snacka i telefon med en massa människor.

Jag hade egentligen tänkt att skriva om filmen jag såg igår, men jag tror inte jag orkar, men lite kanske. Såg Wallace & Gromit, monsterkaninen. Rolig, barnslig, men oj så välgjord. Blev lite avis, de har ett helt byggt system med morgonrutiner, så som väckning, påklädning, frukost mm. När väckarklockan ringer sätts kaffet på å de blir intryckta i ett hål i väggen, där de åker en form av rutschbana å där allt av morgonrutiner sker... det enda dem gör är att ta det lungt å njuta av färden å blir färdiga för en ny dag. Tänk om man hade det så lyxigt på morgonen. Ska nog ta å fundera om man kan fixa till det på något sätt. Hur som, så är de mina nya förebilder på den tekniska sidan av livet, trots att de är lerfigurer. =)

Dagens tips: Se Wallace & Gromit å njut av livetLäste på aftonbladet att idag är den deppigaste/sorgligaste dagen på hela året. Mycket på grund av "Uselt väder, växande skulder, helgledigheterna slut, svikna nyårslöften och brist på motivation."

Oj vad tacksam jag vart helt plötsligt. Jag tycker vädret är underbart, såg ju solen igår. Har inga växande skulder, har ju 700 kr för mycket på kontot (läs tidigare inlägg). Har nyss haft semester. Gav inga nyårslöften och motivationen är på topp.  =)

Helgen kan ha haft en positiv inverkan på mitt liv. Som sagt va, solen var ju helt underbar igår. Satt i å för sig och kolla på skidåkning på TV i några timmar, men bara vetskapen av att den lyste var ju helt underbart. Sen har jag en helt superbra bil, trots -16 grader på morgonen så startade den utan problem. Å vad jag gillar min lilla bil. 

På lördagen gjorde jag också en trevlig upptäckt. Jag var iväg och åkte pulka i Sunnerstabacken. Det var iskallt ute, typ -9 grader och funderade på om det verkligen var så smart å åka pulka just när det känns som kallast. Min syrra lånade ut sina ullfrottéstrumpor. Oj vad skönt det vart. De var hur varma som helst och jag frös ingenting. Lite om kinderna, men det kan ha berott på all snö som kom farandes mot mig medan jag satt på pulkan.

Dagens tips är alltså: Köp dig ett par ullisar och en Saab, då behöver du inte va deppig på den deppigaste dagen på året.

Ps. Det står även i artikeln att fysisk och psykisk aktivitet var ett plus för att hålla humöret och självkänslan på topp. Så nu ska jag iväg å träna ;)
Vad händer?? de två senaste dagarna har jag av nån underlig anledning känt mig mer snurrig än jag gjort på väldigt länge. Jag ska förklara vad jag menar.

Igår, skulle jag ta ut lite pengar. Jag tröck in 100 kr men fick ut 1000kr. Det stod 100 i displayen... jaja, jag kollade mitt konto och det hade dragits 1000, vet inte om det är positivt eller negativt. Hur som. När jag kollar mitt konto så visar det sig att jag av nån anledning har 700 kr för mycket på kontot. Hur gick det till? Suck, jag som brukar ha stenkoll på mina konton, har helt plötsligt tappat all kontroll... Min värld rasade samman :) plus att jag har 1000 kr i kontanter, sen när behöver man ha det?!

Jag åker till gymmet, där är det hur fullt som helst. Åker runt några varv för att leta parkeringsplats, å hittar tillslut en jätteliten, så liten att det bara är min bil som skulle få plats i den. Jag parkerar där, sen att jag får ställa halva bilen i en snöhög behöver ju ingen veta... jaja, jag fick ju tillslut tränat lite i alla fall.

Sen ringer min teleoperatör idag å berättar att mitt abonnemang börjar gå mot sitt slut. Självklart har de ju nåt fint att erbjuda. Kunde få välja på Sony Ericsson K700, K750, V600 och W800 till olika prisklasser osv. En annan som inte har världens koll på mobiler tyckte det var svårt å välja. "Du behöver bestämma dig nu för att få erbjudandet!" Jag lyckades köpa till mig 2 timmar, försäljaren skulle ringa upp lite senare. Jag skickar snabbt iväg lite förfrågningar till några vänner... Får väldigt bra råd, men känner mig i alla fall smått snurrig. (smått snurrig är väl att gå till underdrift egentligen, kunde knappt jobba på 2 timmar, får jobba ikapp det nästa vecka). Allt löste sig i alla fall väldigt smidigt, försäljaren ringde aldrig upp igen, så jag behöver inte bestämma mig för nåt. =) Vad svårt det kan va å fatta egna beslut ibland.

Så dagens lärdom: Akta er för uttagsapparater å telefonförsäljare, då behöver ni inte bli förrvirrade.
Jaha, då har jag skaffat mig en blogg. Är egentligen lite halvmotståndare till bloggar, men men, man måste ge allt en chans, kanske inte riktigt allt, men det mesta. Vet inte om jag kommer komma ihåg att skriva i den, men några inlägg lite nu å då kanske jag ändå kan lyckas få till...

Det första som är värt att nämna är nog att fikaraster är livsfarligt att ta. Jag var så grymt trött precis innan 15, då min fikarast ska vara. Jag satt å gäspade å längtade till den varma koppen choklad, å prick 15 gick jag. Själva fikat var riktigt trevligt, satt med trevliga människor å drack grymt god varmchoklad. Men sen hände det. När jag rest mig från bordet kommer en förfrågan "Louise, vill du vara ansvarig för dukningen och serveringen på mitt bröllop?" Hm, suck, vad säger man? Jag lovade att fundera på det över helgen...

Dagens lärdom: Akta er för att fika

Välkommen till min nya blogg!