Min frisör

5kommentarer

Nåt märkligt hände mig härom dan... Jag har blivit grymt långhårig, för att ha en kort frisyr är det nästan katastrof. Jag ringde min frisör och skulle boka tid. En kollega till henne svarar, när jag frågar efter Theresa så säger kollegan att hon slutat. Va?? så kan man väl inte göra, tyckte jag. Jo då, hon har flyttat till Island får jag till svar... What?! Vem flyttar till Island?? Jaja, så nu står jag här å är fortfarande långhårig å har ingen frisör... El katastrof.

De flesta som varit hos henne har tyckt att hon varit otrevlig, lite hårdhänt, sagt för mycket inte snälla saker osv. Det har jag också tyckt, men på nåt sätt har jag gillat henne ändå, även fast hon gjorde rosa slingor i mitt hår förra hösten. Några av hennes beryktade kommentarer hon gett mig, de kanske är sant, men så illa vet jag väl inte om det varit med mitt hår. - Ditt hår är så torrt och livlöst, - Din naturliga hårfärg är råttfärgat, ska du inte färga det? - Ditt hår är så tråkigt osv...

Det knäppaste av allt är att jag kommer sakna henne!!

Dagens tips: Skaffa en ny frisör innan dem flyttar å du står utan

5 kommentarer

SMÄM

08 Feb 2006 18:22

Mitt heta tips är att klippa sig på StyleLab hos Malin. Hon är grym -levande exempel- ;)

Gabrielle

09 Feb 2006 11:48

ojojoj... det tragiska är att jag har exakt samma problem.. Om jag minns rätt så var det nog Louise som lurade in mig till denna frisör första gången, och sedan var jag fast... trots kommentarer som "Det här är det värsta jag har sett" (om mina kluvna hårtoppar) men men jag kommer också att sakna henne ... jag tror att hon har utövat hypnos för att få oss att stanna men det är bara en teri jag har..

Gabrielle

09 Feb 2006 11:49

*teori

Yvonne

09 Feb 2006 13:43

Tro henne inte ditt hår är ju perfekt :-) nästan alltid.

superdaddy

12 Feb 2006 04:48

Jag tycker det verkar vara nyttigt før dig att slippa henne.

Kommentera

Publiceras ej