Var hos doktorn igår. Blev sjukskriven hela veckan. Det är inget fel på hjärtat, skönt. Men däremot så finns det inte så mycket att göra för att detta ska gå över. Det enda som hjälper mot att hjärtat slår så hårt är att vila. Så det ska jag göra.

VILA VILA VILA
Måste bara förklara varför jag inte hörts av på bloggen under det senaste. Orsaken är att jag ligger hemma å är sjuk. Jag har ingen dator hemma, därav min frånvaro härifrån. Jag är nu hos mina föräldrar å lånar deras dator lite...

Har drabbats av nåt gripande förkylningsvirus som gör att förkylningen sitter i huvet å inte i näsan, å man känner sig allmänt uppsvälld i hjärnan å att kroppen är som gele med ett hjärta som bultar så det känns ner till tårna. Jag har tillbringat min vecka (lite mer än en vecka) i min soffa i vardagsrummet, därifrån har jag försökt leva, lite klurigt. Men som tur var så har jag haft en vän (jag kan kalla henna Magdalena) å en syster (alla andra har typ varit på sportlovslov) som tagit hand om mig, handlat å lagat mat osv... Vad hjälplös man känner sig när man inte ens orkar byta kanal på tvn.

Till er stora glädje kan jag berätta att jag börjar piggna till. Men pga det bulltande hjärtat och avsaknaden av luft i lungorna ibland, så vill mamma ha mig under uppsikt, å det är ju förståligt =) Ska till doktorn på måndag å hoppas få pencillin eller nåt som gör mig friskare snabbare.

Tur att det har varit OS denna veckan, annars hade jag väl avlidit på köpet av trisstes, riktigt tråkigt att inte orka göra något och att tycka det är jobbigt att prata med folk. Men som sagt va, det börjar bli bättre, orkar ju sitta å skriva lite :) Syns snart på jobbet å kanske senare i veckan på bloggen...
Jag va å tränade igår, eller rättare sagt, jag var på gymmet igår. Jag tränade inte, jag solade. Det är ju viktigt att försöka behålla färgen som jag fick på semestern... När man är klar så ska man ju torka av solariet, det vet ju alla. Den där spruta spruta grejen är ju bra, förutom att när jag skulle spruta så ramlar själva behållaren av, står där med sprutgrejen i handen å det forsar medel/vatten ut ur behållaren... pinsamt. Hela solariet är nedblött, golvet är blött och min strumpa är blöt. Började torka upp allt vatten och tänkte att det var ju tur att ingen såg. Vilka äventyr man kan va med om :)

Annars var det ju alla hjärtans dag igår. Själv tycker man ju att själva dagen är lite små värdelös, men det kommer väl att ändras den dagen man står där med en ros i handen. Nu var ju inte fallet så, men jag å lite kompisar kollade i alla fall på en "tjej" film. Stolthet och fördom. Suck... Bra film

OS!!!! 2 guld och 1 brons. Härligt, nu är det OS på allvar... Förstår inte hur jag ska klara av å jobba effektivt under denna perioden.

Tips: OS, behöver inte säga så mycket mer...
Tror jag blivit drogad... Det är någon i min korridor som har använt nåt sjukt galet starkt medel. Det stinker som bra den, typ 100 gånger värre än nagellackbortagningsmedel. Lukten försvinner inte heller, så nu börjar huvet snurra å man känner sig allmänt borta... illa... Nästan lika snurrig som man blir av små oranga värktabletter som man får om man har riktigt ont i tex käkarna ;)

Annars är livet på topp. Det är ju OS !!!!! Satt hela lördagen och söndagen å tittade på sport, ååå så roligt...

Bilen går fint, trots ett litet missöde med högerdörren i fredags, man e trött å slut efter en härlig vecka full av jobb, å så pajar högerdörren. Precis när jag å min vän Semret ska åka hem, så går inte dörren å stänga. Märkligt. Efter lite pillrande å lite hjälp från en snäll kollega så går den igen, men inte gick den att låsa. Åker hem å e sur å grinig men jag ringer pappa, han kommer förbi efter sitt jobb, å eldar lite, å vips så går den å låsa igen. Jag har nån ispropp i dörren som gör att den krånglar när det är minusgrader, men så där jobbig har den inte varit på länge. Som tur var så var det OS invigning på kvällen, så då vart jag glad igen....

Dagens tips: Eld löser det mesta om inte annat så går det oftast med lite våld
Nåt märkligt hände mig härom dan... Jag har blivit grymt långhårig, för att ha en kort frisyr är det nästan katastrof. Jag ringde min frisör och skulle boka tid. En kollega till henne svarar, när jag frågar efter Theresa så säger kollegan att hon slutat. Va?? så kan man väl inte göra, tyckte jag. Jo då, hon har flyttat till Island får jag till svar... What?! Vem flyttar till Island?? Jaja, så nu står jag här å är fortfarande långhårig å har ingen frisör... El katastrof.

De flesta som varit hos henne har tyckt att hon varit otrevlig, lite hårdhänt, sagt för mycket inte snälla saker osv. Det har jag också tyckt, men på nåt sätt har jag gillat henne ändå, även fast hon gjorde rosa slingor i mitt hår förra hösten. Några av hennes beryktade kommentarer hon gett mig, de kanske är sant, men så illa vet jag väl inte om det varit med mitt hår. - Ditt hår är så torrt och livlöst, - Din naturliga hårfärg är råttfärgat, ska du inte färga det? - Ditt hår är så tråkigt osv...

Det knäppaste av allt är att jag kommer sakna henne!!

Dagens tips: Skaffa en ny frisör innan dem flyttar å du står utan
Då var det tisdag, det var länge sen jag skrev nu, typ en vecka. Gick å blev sjuk i onsdags eftermiddag... Blev kanonförkyld å har legat hemma i min soffa i några dagar. Som tur är så har det varit ruskigt mycket bra sport på tv denna helgen, storslalom, störtlopp, slalom, VM-bandy (sverige fick silvret) å en friidrottsgala, å självklart Kajsa Bergkvist som hoppade världsrekord. Sen har man ju en kompis som har hela sin bokhylla fylld med filmer, så jag fick si så där 200 filmer hemkörda till mig. Jag har inte sett alla, men jag hade lite å ta av medan det inte var någon idrott på tvn.  :)

Tänkte uppdatera er lite om vad som hänt, jag har ju haft så många funderingar i min blogg, å nu börjar endel i alla fall lösa sig.
  Bröllopet som jag snackade om i början, där jag skulle servera å dekorera, tackade jag nej till. (det var i sommar, å ingen av er vet vems bröllop det är)
  Jag har fortfarande 700 kr för mycket på mitt konto. Får nog ta å helt enkelt köpa ideen om att det är jag som inte har riktigt koll... illa.
  Jag köpte mig en mobil. Försäljaren ringde en vecka senare, så nu har jag en Sony Ericsson W800, å den är hur bra som helst !!!
  Mina tankningsproblem har jag ännu inte hittat någon lösning på, har inte tankat sen jag skrev om det.
Det var nog allt för denna gången.

Dagens tips: Ät mycke apelsiner