Då har mellandagarna varit och det är Nyårsafton, sitter å jobbar, ska sluta alldeles strax. Ska iväg och äta middag med typ 30 personer till, ska bli riktigt trevligt. Måste bara hinna hem emellan och byta om och snygga till mig lite.

Tänkte tillbaka på förra året, då satt jag vid denna tidpunkten på en alldeles underbar strand och solade. Längtar tillbaka.

Om man ska sammanfatta detta året med några ord, så måste det bli att det varit ett ganska så tungt år. Året började med att jag blev sjuk och sen dess har jag varit sjuk, det visade sig ju att jag fått glutenallergi. När jag väl fick den diagnosen så var det ju bara att börja äta annorlunda och tillslut har det gett resultlat. Allt vände i slutet av november. Så nu mår jag äntligen bättre. Så året slutar så mycket bättre än vad det började.

Nästa år kommer allt va hur mycket bättre än vad detta året varit, skönt.

Tack till alla vänner och familj som stöttat mig och hjälp mig igenom detta året. Utan er hade jag nog aldrig orkat. Ni är ovärderliga. Tack!!

Gott Nytt År!
God Jul

Har firat julafton (igår) och idag är det juldagen. Åt god mat och fick trevliga julklappar.

Är mycket nöjd

Fortsatt trevlig helg!!
Hade tvättstugan i torsdags, tror att jag hatar att tvätta. Jag och min syster har nog världens konstigaste tvättstuga, det är alltid något som är trasigt. Är inte tvättmaskinen trasig så är centrifugen trasig eller kanske torkskåpet eller till och med torktumlaren. I torsdags var det en av tvättmaskinerna som var trasig. Den fungerade lite grann, men det tvättade ungefär 5 minuter och sen stannade den, tröck man på knappen så fortsatte den och sen 5 minuter senare så stannade den igen. Detta gjorde att vi fick sitta barnvakt åt den. 4 timmar i tvättstugan är inte det roligaste vi gjort.

Vi försökte göra det bästa av situationen. Lyssnade på musik, jag tog ut en bok och syrran läste lite läxor. Hur som, tillslut vart vi färdiga och gick hem. Men vilken kväll.

Har nu felanmält problemet, det var tydligen felanmält redan tidigare, men servicekillen hade inte hittat något fel. Jag måste påstå att jag hittade felet. Hoppas de åtgärdar det nu.
Nu var det ett tag sedan jag skrev. Det händer inte så mycket här som är värt att skrivas om. Jobb, jobb, vila, vila. Jobbar i alla fall 60% nu, det går bra, skönt. Ska jobba 75% from nästa vecka, tror det ska gå bra också.

Annars är det ju Lucia idag, var och såg ett luciatåg imorse, syrran var tärna. Dem sjöng så fint. Nu har jag lite julstämning också. Skulle sätta på julmusik på datorn, men något galet hände så hela datorn låste sig. Kunde inte jobba på 10 min, illa. I alla fall, fick springa till datakillen och be om hjälp. Så nu fungerar allt igen, men har glömt bort att sätta på julmusiken. Får göra ett försök till å se om det går.
Då var det dags i år igen, julmånaden. Jag tog fram mina julstjärnor igår för att sätta upp dem men upptäckte snabbt att jag inte hade några glödlampor så nu blir det till att åka till affären för att handla. Öppnade lucka 1 i julkalendern, jag vet att jag är 27 och för gammal för julkalendrar, men det är ju så mysigt att se hur dagarna blir färre och färre fram tills jul.

Min köksluckor är rosa, som alla som varit hemma hos mig vet. Förfärligt rosa. Igår kom i alla fall mitt hyresbolag och kollade på dem och bestämde att det var dags att måla om dem. De kommer bli vita, det fanns inga andra färger att välja på. Allt är bättre än rosa, så jag är glad. De var tydligen inte ommålade sen -87, inte undra på att de är förfärligt fula.