"Louise vakna, det brinner!!" Jag vaknade på två röda, min syster stod i dörren och såg förskräckt ut. Min första tanke var att vi var tvungna att springa ut i pyjamasarna för att huset brann. Det är tredje gången under min Gränby period som jag väckts av skumma saker. Första gången var ett pistolskott i trappuppgången, efter lite undersökande av grannar och tillkallande av polis så visade det sig att det var ett cykeldäck som sprängts. Andra gången var det en polis som knackade på dörren tidigt på morgonen och väckte oss, då hade en blivit knivskuren i området och de undrade om vi hört/sett något under natten.

Men nu var det alltså en brand på gång. När jag rusat upp från sängen och syrran sagt att det var sophuset som brann så gick vi och tittade, ringde så klart 112 också. Det var typ 3-4 meter höga lågor, riktigt läskigt. Brandkåren kom jättefort (eftersom det var fler i grannskapet som ringt tidigare än oss). Sen satt vi uppe 1-2 timmar mitt i natten och bara kollade på. Bra underhållning, men kanske inte att rekommendera. Det luktar fortfarande eld och brända sopor.

Nu har jag satt på min fina nya bilklädsel. Fick hjälp av mamma, det är ju riktigt svårt att spänna allt rätt alldeles själv. Nu är jag en stolt ägare av min bil, har varit stolt tidigare, men det har ju varit lite pinsamt med sån trasig klädsel.

Några före och efter bilder...

 

  
Har varit 10 dagar i Spanien med delar av familjen. Det har varit helt underbart skönt. Vi har väl haft det 30-35 grader varmt. Inte regn en enda dag, en natt åskade det och regnade, men då sover man ju ändå bara. Annars var det 31 grader i vattnet, så skönt, helt galet. En av dagarna var det nästan varmare i vattnet än på land, man ville verkligen inte gå upp.

Tror jag blivit brun, ser ut så. Har lite bilder, ingen på mig, glömde ta kort på mig själv :)